Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Delicioase si foarte bune pentru masa de seara.
Punem apa la fiert pentru paste.Taiem cubulete ceapa, sunca,ardeiul kapia,branza,cascavalul.Intr-o tigaie punem 3-4 lg de ulei de masline si calim putin ceapa,ardeiul,ciupercile.Dupa ce s-au calit adaugam sunca,branza si cascavalul.Cand incepe sa se topeasca cascavalul adaugam smantana,sarea si piperul si omogenizam.
Pastele fierte le scurgem de apa si le punem intr-un castron.Peste adaugam compozitia facuta si amestecam sa se omogenizeze.Pofta buna.
1
Porumbul completeaza foarte bine ceapa din reteta.
2
Se incalzeste apa, se sareaza, cand fierbe se adauga pastele.
3
Pastele trebuie sa fie moi si sa se poata mesteca. Cind sunt gata le punem la scurs intr-o strecuratoare si le stropim cu ulei ca sa nu se lipeasca.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult