Paste cu sunca,legume si smantana

de reisnaor_2006 in Paste, 6 Ian 2016 | 5446 vizualizari

 

Delicioase si foarte bune pentru masa de seara.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de paste
  • 100 gr de sunca
  • 200 gr de ciuperci
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa porivita
  • 100 gr de branza de vaca
  • 100 gr de cascaval
  • 150 gr de smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca,legume si smantana:

            Punem apa la fiert pentru paste.Taiem cubulete ceapa, sunca,ardeiul kapia,branza,cascavalul.Intr-o tigaie punem 3-4 lg de ulei de masline si calim putin ceapa,ardeiul,ciupercile.Dupa ce s-au calit adaugam sunca,branza si cascavalul.Cand incepe sa se topeasca cascavalul adaugam smantana,sarea si piperul si omogenizam.

            Pastele fierte le scurgem de apa si le punem intr-un castron.Peste adaugam compozitia facuta si amestecam sa se omogenizeze.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Porumbul completeaza foarte bine ceapa din reteta.

2

Se incalzeste apa, se sareaza, cand fierbe se adauga pastele.

3

Pastele trebuie sa fie moi si sa se poata mesteca. Cind sunt gata le punem la scurs intr-o strecuratoare si le stropim cu ulei ca sa nu se lipeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca,legume si smantana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca afumata si ciuperci